Spanje corona

Meer informatie vind je op Reizen tijdens corona en Testlocaties in het buitenland Faciliteiten. MADRID De corona-incidentie is in Spanje na het weekend gestegen naar 199 per 100000 inwoners in 14 dagen.


Reizen Naar Gran Canaria Tips Corona Regels Emigreren Gran Canaria Reizen Spanje Reizen Canarische Eilanden

Zoektocht De opsporingsautoriteiten in het westen van Spanje zijn al de hele week naarstig op zoek naar een groep.

. 04-02-2021 Lees hier het interview met Ambassadeur Jan Versteeg over communiceren in tijden van Corona. Jan Versteeg Nederlandse ambassadeur in Madrid legt je de situatie uit. 18-07-2021 Kan ik op vakantie naar Spanje.

In de afgelopen 72 uur vrijdag zaterdag en zondag zijn er in Spanje 22911 nieuwe positieve testen bijgekomen volgens de cijfers van het Ministerie van Volksgezondheid. 60041 positieve coronatesten 50 corona-doden met op dit moment 7732 Covid-patiënten en 1466 ic-patiënten in de ziekenhuizen en een corona-incidentie van 784. Een vaccinatie- herstelbewijs of negatieve test coronabewijs is noodzakelijk voor iedereen van 12 jaar of ouder.

De corona-cijfers in Spanje van de afgelopen 24 uur. Open Restaurants en cafés. Je ontvangt een aanvullende QR-code om Spanje mee binnen te komen Terug naar Nederland.

Spanje met corona ontvluchten kan Nederlandse groep duur komen te staan. Ga wijs op reis in tijden van corona.


Pin On Places Nearby Barcelona


Pin Van Pam Penasse Op Ibiza Overheid Corona Video S


Deze Zomer Spanje Ontdekken Met De Auto En Deze Rondreizen Road Trip Travel Savings Cheap Travel


Jameos Del Agua Canary Islands Lanzarote Urlaub

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel